Je kunt het je bijna niet meer voorstellen op deze warme zonnige dagen, maar op een zeer regenachtige 1 april opende Climax het baanseizoen met de traditionele trainingspakkenwedstrijd. 's Ochtends werkten de pupillen een Athletics Champs wedstrijd af en 's middags was het de beurt aan de junioren, senioren, masters, G-atleten en framerunners. In totaal 135 atleten en vele vrijwilligers maakten er samen een mooie dag van.

Bij de pupillen vielen enkele prestaties op. Zo verbeterde Twan Smit het clubrecord bij polsverspringen. Finn Bloemberg, Luca Franken en Novan Olthof lieten over het algemeen een zeer goede meerkamp zien. Keira van der Blom en Ellae El Hassnaoui vielen op bij de meisjes.

's Middags liep Carla Kalkhoven bij de Masters 35+ met een tijd van 19:57,59 naar een nieuw clubrecord op de 5000 meter. Op diezelfde afstand zette Alfred Gaasbeek een nieuw clubrecord neer bij de Masters 70+. Met zijn prestaties op de 100 en 400 meter sprint en bij het verspringen kwam hij tot een totaal van vier nieuwe clubrecords!

De uitslagen staan hier voor de pupillen en hier voor de overige atleten.

Er is een klein fotoalbum geplaatst voor de korte spint in het middagprogramma. Voor toegang: klik hier.

20230401 Alfred 100m a

20230401 start sprint Jun