vrijwilligers02 220pxGelukkig hebben we er weer 18 vrijwilligers bij sinds mijn vorige mailtje. Hartstikke fijn natuurlijk, maar we hebben er dus nog wel 25 nodig. Morgen wil de organisatie beginnen met inplannen van de vrijwilligers omdat het over 2 weken al zover is. Het zou super zijn als er zich nog 25 vrijwilligers melden. Aarzel dus niet langer en meld je meteen aan als vrijwilliger.

Het is erg gezellig en leuk om te doen. Je ziet veel bekenden en als je op een post langs het parcours staat, kun je de lopers ook nog aanmoedigen. Hoe leuk is dat? Als je eenmaal geholpen hebt, wil je gewoon niet meer anders. Aarzel dus niet en meld je aan als vrijwilliger. Klik hier om je aan te melden.

Nieuwe vrijwilligers kunnen hier klikken voor wat meer info.

Tevens hebben we alle baan- en wegwedstrijden van dit jaar alvast op een rijtje gezet voor je. Als je wilt kun je de data alvast in je agenda noteren en jezelf opgeven voor de momenten dat je beschikbaar bent.

Zoals gebruikelijk vinden de Start en de Finish plaats op het terrein van ’s-Heerenloo Midden-Nederland (ook wel bekend als De Hartenberg) in Wekerom.

Zie ook http://www.grootginkelseloop.nl


Vrijwilligerscommissie Atletiekvereniging Climax