Op 8 maart zijn in het Omnisport te Apeldoorn de 10e Decathlon Nationale Pupillen Indoor, een meerkamp voor pupillen. De organisatie verwacht ca. 600 pupillen uit heel Nederland te mogen verwelkom en is nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons kunnen helpen.

Er moet dus veel gebeuren. De organisatie is op zoek naar officials en juryleden, maar heeft ook vele andere functies die ingevuld moeten worden. Om te helpen is kennis van atletiek dus niet noodzakelijk, mooi meegenomen maar, enthousiasme om te helpen is belangrijker.

Als medewerker van deze wedstrijd heeft u de unieke mogelijkheid om de wedstrijd van dichtbij te volgen. U heeft namelijk toegang tot de baan midden tussen de sporters en wellicht uw eigen kind(eren). Terwijl u helpt, kunt u de kinderen dus vol enthousiasme van dichtbij aanmoedigen. Omdat de locatie het niet toelaat, kunnen toeschouwers de wedstrijd alleen vanaf de tribune volgen.

Om u enthousiasme op peil te houden zorgt de organisatie natuurlijk voor eten en drinken. Om de beloofde toegang tot de baan te krijgen ontvangt u een shirt van ons. Helaas moet u die na afloop wel weer inleveren.

Bent u net zo enthousiast als de organisatie om deze wedstrijd, op de mooiste indoorlocatie van Nederland, tot een succes te maken geeft u zich dan nu op via onderstaande link. U kunt hierbij aangeven waarmee u graag zou willen helpen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZ-ZVSl99pG5956ECwfrx2sRI575LhBUBcqfFrFXK9a9wxzQ/viewform of stuur een mailtje naar

U ontvangt, na opgave, van ons uitgebreide informatie, zodat u weet wat er van u verwacht wordt. Zowel vooraf per mail als op de dag zelf van een coördinator of scheidsrechter. En samen zorgen we voor een hele gezellige dag voor alle aanwezigen

De orgsisatie zal uw aanmelding met enthousiasme ontvangen. Uiteraard mogen familieleden, vrienden, buren, leerkrachten en andere enthousiastelingen zich ook aanmelden.

 

Met sportieve groet,
Organisatie Decathlon Nationale Pupillen Indoor 2020