Bij de eerste Stedenwedstrijd van het seizoen voor de pupillen waren vier teams met Climax pupillen aanwezig om onder een stralende zon aan de wedstrijd te beginnen. Met een clubrecord en diverse persoonlijke verbeteringen was het een succesvolle dag.

Het gecombineerde Mini / C Pupillen team haalde met 1.670 punten de meeste punten van alle Mini / C Pupillen teams. Op een aantal onderdelen kwamen enkele pupillen dicht in de buurt van het clubrecord, dit belooft nog wat voor de volgende wedstrijden. 

Met een tweede plaats in de poule was ook het B Pupillen team van Climax erg succesvol. Ook in het B Pupillen team werden diverse persoonlijke records verbroken en waren er veel vrolijke gezichten te zien.

Het A1 Pupillen team werd tweede in de poule met veel verbeteringen van hun PR’s. Het team met A2 Pupillen pakte de eerste plaats. Ook hier kwamen enkele pupillen dicht in de buurt van het clubrecord. Een eervolle vermelding is er voor A2 Pupil Jesse Leentvaar die het clubrecord verbeterde bij het onderdeel Vortex (37m!).

De uitslagen van de wedstrijd zijn hier terug te vinden: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/37604/ 

Foto’s van de wedstrijd komen binnenkort in het Flickr Foto Album van Climax. Meer informatie over toegang krijgen tot dit besloten foto-album is hier te vinden: https://www.climax-atletiek.nl/commissies/instructie-flickr?highlight=WyJmbGlja3IiXQ==