foto,trainingstijden,categorie,trainers
Trainingstijden
 • Trainingstijd
  Maandag 19:30-20:30u
 • Trainingstijd
  Donderdag 19:30-20:30u (tijdelijk geen vaste trainer)
Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Categorie
Bootcamp
Ambitie & doel
Wil je sterker worden? Minder kans maken op blessures? Lekker buiten zijn? Misschien iets sneller worden? Dan denken wij dat bootcamp leuk is voor jou!
Tempo & afstand
De focus in deze groep ligt op het doen van circuit en krachttraining op en rond het terrein van Climax. Meestal blijven we op het terrein van Climax, af en toe gaan we het bos in. De oefeningen zijn voor alle niveau’s aan te passen en het is niet noodzakelijk een goede hardloopconditie te hebben. In principe lopen we maximaal 1-3 km, opgedeeld in kleine stukjes.
Inhoud training
We trainen meestal op de baan, af en toe in het bos of ergens in een speeltuintje. Iedere training is weer anders. Een ding is zeker, we laten alle spiergroepen aan bod komen en bieden uitdaging aan elke deelnemer. De groep is daarom geschikt voor alle niveau’s. Bootcamp is bij uitstek geschikt om blessures te voorkomen, of je te helpen terug te komen na een blessure!
Deelnemers
De jongste deelnemers zijn in de 20, de oudste in de 60. Kortom, iedereen is welkom. De insteek van de deelnemers is erg divers. De een gaat er heen voor het verbeteren van de algemene fitheid, de ander gebruikt het om te herstellen na een blessure en weer een ander gebruikt het als functionele krachttraining om prestatie te verbeteren. De hardlopers die tevens bootcampen zijn positief verrast over de vooruitgang die ze boeken bij het hardlopen door de extra kracht.
Wedstrijden & evenementen
Diverse leden doen mee met de hardloopwedstrijden. Daarnaast zijn er initiatieven om gezamenlijk deel te nemen aan obstacle runs.
Extra info
Er is een whatsappgroep om afspraken over de training te maken, of waar af en toe een grappige challenge voorbij komt. Elke eerste dag van de maand wordt er samen koffie gedronken bij Climax. Twijfel niet langer, maar train eens mee! Ken je iemand die bootcamp leuk vindt, maar die nog geen lid is van Climax? Ook voor bootcamp geldt dat je 2x gratis mee mag trainen. Dus neem gerust iemand mee!
Trainers
 • Trainer
  Jacob van Velsen (maandag en donderdag)
 • Trainer
  Carla Kalkhoven (maandag)