foto,trainingstijden,categorie,trainers
Trainingstijden
 • Trainingstijd
  Donderdag 18.30-19.30 uur
Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Categorie
G-atletiek
Ambitie & doel
Het belangrijkste doel van de groep G-atleten is plezier hebben in atletiek. Maar ook de wedstrijden tegen andere atleten en groepen gaan we zeker niet uit de weg.
Tempo & afstand
Tijdens onze trainingen komen alle onderdelen van de atletiek voorbij, maar wel aangepast aan de mogelijkheden van de groep. Dus iedereen kan sporten op zijn of haar niveau.
Inhoud training
Tijdens onze trainingen wordt er aandacht besteed aan alle onderdelen van de atletiek. Alleen houden we natuurlijk heel erg rekening met de mogelijkheden van onze atleten.
Deelnemers
De groep bestaat nu uit allerlei leeftijden. Van zo’n 15 jaar tot inmiddels 30 jaar. En de jongens en meiden (mannen/vrouwen) trainen bij ons ook gezamenlijk. We doen uiteraard, verdeeld over het hele jaar mee aan wedstrijden. Dat kunnen onderlinge wedstrijden zijn, maar ook stedencompetitie en indoorwedstrijden in het winterseizoen. En ook daar geldt, “meedoen is het belangrijkst” – maar een mooie prestatie neerzetten is natuurlijk ook heel mooi.
Wedstrijden & evenementen
De G-atleten doen altijd mee aan de onderlinge wedstrijden van Climax, maar daarnaast doen we als team ook mee aan de stedencompetitie die in het zomerseizoen in de regio plaatsvindt. En er komen nog wel eens uitnodigingen binnen voor losse wedstrijden van verenigingen uit het land. Daarnaast is er in het winterseizoen altijd minimal één indoorwedstrijd in Utrecht. En dan als laatste nog de Special Olympics, een 2-jaarlijks toernooi voor sporters met een beperking. Daar is atletiek één van de onderdelen van.
Extra info
Alle berichten voor atleten en hun (pleeg)ouders gaan via de mail of via de groeps-app. Maar ook telefonisch contact is natuurlijk mogelijk. Mocht je interesse hebben in atletiek en willen sporten in een gezellige groep, kom dan gerust een keer (of 2) langs. Neem gelijk je sportkleding mee, want we houden van gelijk meedoen.
Trainers
 • Trainer
  Jan Gert Jansen (coördinator)
 • Trainer
  Toluke Kuayin
 • Trainer
  Sjors Koekkoek