Climax, de enige atletiekvereniging in de gemeente Ede, is een vitale en bruisende atletiekvereniging, die in 1960 werd opgericht. De vereniging wil nadrukkelijk een sportieve bijdrage leveren aan de Edese gemeenschap en in alle categorieën atleten laten deelnemen aan regionale, landelijke en internationale wedstrijden. Voor de jeugdleden speelt Climax een belangrijke sociale rol.

Climax heeft een moderne atletiekaccommodatie met alle voorzieningen voor loop- en technische nummers en is zeer geschikt voor topsport. Deze accommodatie wordt, behalve door Climax, ook veelvuldig gebruikt door scholen, instellingen en bedrijven voor sportdagen en andere recreatie- en trimdoeleinden.

Het trainerskorps van Climax is goed opgeleid en zorgt voor een zeer gevarieerde trainingsstof voor baanatleten en loopgroepen. Dit geldt voor zowel atleten, die prestatiegericht zijn, maar ook voor de recreatieve lopers.

Waarom sponsoring

Sponsoring is voor een vereniging erg belangrijk. De huur voor de accommodatie moet worden betaald, materiaal moet worden aangeschaft, trainers moeten worden opgeleid e.d. Dat alles kost veel geld. Door het terugdraaien van subsidieregelingen door de overheid en prijsverhogingen wordt het voor sportverenigingen, dus ook voor Climax, steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden.

nw kleding Climax baantrainersMaar wij zijn niet de enige die van een sponsorovereenkomst profiteren. Sponsoring van Climax, zowel structureel als projectmatig (per evenement), biedt een onderneming vele commerciële en publicitaire mogelijkheden.

Met ruim 800 leden is Climax één van de grotere atletiekverenigingen van Gelderland en gezien de prestaties van onze atleten een landelijke subtopper. En topsporters zijn ideale ambassadeurs voor het bedrijfsleven. Maar wij organiseren ook veel evenementen, zowel op onze accommodatie als daarbuiten, en sponsors profiteren natuurlijk natuurlijk mee van de aandacht die daaraan in de media wordt besteed.

De samenwerking met de lokale en regionale pers is uitstekend. Regelmatig verschijnen persberichten in de media en worden er interviews op de lokale omroep uitgezonden. Met deze publiciteit is Climax een attractieve vereniging voor sponsors.

Sponsorpakketten

 

200m-pakket (€ 200 per jaar)
Daarbij maken we samen de volgende afspraken:
• logo op de website van Climax
• in onze digitale nieuwsbrief maken we zeven keer per jaar een verwijzing naar de sponsorpagina.

400m-pakket (€ 400 per jaar)
Daarbij maken we samen de volgende afspraken:
• 200m-pakket
• mogelijkheid tot het plaatsen van een 4m-reclamebord langs onze atletiekbaan (prijs hiervoor is nader overeen te komen)

800m-pakket (€ 800 per jaar)
Daarbij maken we samen de volgende afspraken:
• 400m-pakket
• evt. extra te bespreken optie

Tevens zijn er verschillende andere opties, zoals:
• trainingsfaciliteiten voor het bedrijf
• reclameborden langs atletiekbaan of langs de A12
• advertentiemogelijkheden
• sponsoring van talenten(team) of van sportevenementen, zoals Horaloop of Groot Ginkelse loop, maar ook evenementen op de baan, zoals bijvoorbeeld de Climax Games
• trainerskleding of kleding van loopgroepen
• andere Climax evenementen

 

Bent u overtuigd?

Neem dan contact op met ons. Wij komen de brochure over het sponsorplan van A.V. Climax graag persoonlijk overhandigen.

U bent nog niet overtuigd?

Geen probleem. Wij kunnen u in een persoonlijk onderhoud alles vertellen over de mogelijkheden die er zijn. Neem gewoon even contact op met:

A.V. Climax

postbus 577, 6710 BN Ede Gld.